MIMI ANTOLOVIĆKAMPANJA ZA NEO TELEKOM

Na Agenciji Pristop so si zamislili novo kampanjo za “Neo svet” za Telekom Slovenije, nasmejano Katarino Čas je v objektiv ujela fotografinja Mimi Antolović. Kreativni direktor: Mirka Modrinić, Umetniški direktor: Rok Flego.      

MATEJ DE CECCO – PUBLISHER DZS

Slovenski mladinski pisatelj Primož Suhadolčan in ilustrator Matej de Cecco sta združila moči in skupaj v življenje pričarala legendo o zmaju, v slikanici Goran – legenda o zmaju. Zgodba prepletena z biografskim elementi košarkaške zvezde Gorana Dragiča in s pravljičnimi bitji je izšla pri založbi DZS.        

ROBERT VALČIĆ – HOFER

Naš Robert Valčić je pod taktirko umetniškega direktorja Miha Groblerja, agencije Saatchi, ustvaril šarmantnega pevca za znamko ušesnih palčk Ombia, naročnika Hofer.

MATEVŽ PATERNOSTER – DIVISARE

Fotografije obnovljene lože gimnazije Ledina, ki jo je zasnoval arhitekturni studio Svet vmes in fotografiral Matevž Paternoster, so se uvrstile na spletni arhitekturni portal Divisare.      

PREDSTAVLJAMO: BOJANA DIMITROVSKI

Bojana je mednarodno nagrajena ilustratorka. Njene številne otroške slikanice izkazujejo izjemen občutek za izraze, sposobnost prenašanja pripovedi v sliko ter zmožnost ustvarjanja brezdanjih barvnih globin.    

LUKE RITCHIE – UNION

Zmaj je sklenil, da je čas: privihal si je brke, razprl krila in si poiskal novo domovanje. Pomagali so mu Agencija Pristop, Pivovarna Laško Union in Luke Ritchie.    

JAKA VUKOTIČ: SLOVNICA SLOVENSKEGA JEZIKA

Ne zgodi se pogosto, da bi se ilustrator lahko pohvalil z ilustracijami slovnice slovenskega jezika. Avtor prelomnega dela je dr. Kozma Ahačič, izdala jo je Založba Rokus Klett, za likovno ponazoritev kompleksnejših elementov slovenskega jezika (s ščepcem humorja) je poskrbel Jaka Vukotič.    

GREGOR GORŠIČ: O DEČKU, KI JE POSVOJIL MOTOR

Avtorica Mojiceja Podgoršek mladim bralcem v branje ponuja zgodbo o vztrajnemu in predanemu sledenju svojim ciljem. Rok Bagoroš je namreč že v otroških letih dobro vedel, česa si želi … Slikanico je ilustriral Gregor Goršič, izdala jo je Založba Epistola.      

JAKA VUKOTIČ – JEZIČNI MOŽJE

Knjiga Jezični možje, ki na prijetno poljuden način razlaga zgodovino slovenskega jezika, je nagrajena kot letošnja najboljša otroška knjiga v slovanskih jezikih, posvečena zgodovini in kulturi slovanskih narodov. Čestitke avtorju Kozmi Ahačiču, ilustratorju Jaki Vukotiču ter založbi Rokus Klett!

MARKO RENKO – MALI JUNAKI

Mali junaki, serija personaliziranih otroških slikanic, preseneča svoje občinstvo tudi v Nemčiji. Zgodbo o Čudežnem kovčku je napisal Tino ter ilustriral Marko Renko. Vsem bralcem želimo mnogo srečnih koncev!  

MIMI ANTOLOVIĆ – SPORTINA GROUP

Pisana oblačila dokazano spodbujajo izločanje endorfina – kar je za dolge jesensko-zimske dni nezanemarljivega pomena. Mimi Antolović je za Marxov katalog takole (in brez filtra) preverila njihovo učinkovitost. Uspešno!

MARK JORDAN – LAŠKO

Tudi mitska bitja, kakršen je Zlatorog, vsake toliko menjajo kožo. Pivovarna Laško je tokrat čast njegovega preoblačenja izkazala Marku Jordanu, nad umetnino je bdel še LUKS studio.    

PREDSTAVLJAMO: GAŠPER KRAJNC

Svet okoli nas bo še lažje pripovedovati skozi kvadratke – pridružil se nam je Gašper Krajnc. Gašper je vrsto let posvetil grafičnemu oblikovanju ter avdio in video produkciji, preden je pristal v svetu ilustracije. Pri njej ga najbolj privlači neomejenost možnosti ustvarjanja kakršnih koli izraznih krajin. Najbolj blizu mu je pripovedna ilustracija, kot so zgodborisi ter strip. Za svoj ‘Mode: Imagination’ je bil l. 2013 nagrajen na beograjskemu Salonu stripa. Moč za risanje mirnih linij ohranja z veslanjem na divjih vodah.      

MIMI ANTOLOVIĆ – GORENJE

Nepokorni zamrzovalniki nam lahko pošteno zagrenijo poletne radosti. Ne z No Frost tehnologijo, odkimavajo pri Gorenju. Sladoledne scenarije je z agencijo Pristop povzela Mimi Antolović.      

MARK JORDAN: MERCEDES RIBE

Pred kratkim smo ujeli, kako si je nekdo prepeval: “Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Fish …” In vemo, zakaj. Naš Mark Jordan je skupaj z agencijo Pristop oblikoval računalniško grafiko ribje jate; na 25. SOFu je prejela prvo nagrado za najboljši tiskani oglas.        

MARK JORDAN – DONAT MG

Mark Jordan je v sodelovanju z agencijo Pristop zelo dobro prikazal, kako utesnjeno se lahko počuti Olio po velikonočnih praznikih. Na pomoč vedno lahko priskoči Donat MG.

PREDSTAVLJAMO: FRAMEBREED

Zelo smo počaščeni, da vam lahko predstavimo talentirano ekipo FrameBreed, ki deluje na področju vizualnih učinkov, kreativnega razvoja in animacije. Ne glede na to ali delajo na celovečernem filmu, vizualnih učinkih ali animaciji, sledijo vsem korakom od zasnove do končne predaje dela. Poleg poznavanja kinematografije in postprodukcije, so marsikdaj odgovorni tudi za izvedbo vizualnih kampanj od zasnove in scenarija do končne predaje, kot tudi produkcij 4D predstav.  

MARK JORDAN – DONAT MG

Ilustrator Mark Jordan je po naročilu agencije Pristop zelo nazorno ponazoril, kako slabo se lahko počuti sumo borec po velikonočnih praznikih. Še dobro, da imamo Donat.  

PREDSTAVLJAMO: MIND TREAT STUDIOS

Naša Umer ekipa je bogatejša še za ene izjemne ustvarjalce. To so Mind Treat Studios, mlada in večkrat nagrajena ekipa razvijalcev aplikacij. V sodelovanju z oglaševalskimi agencijami in blagovnimi znamkami ustvarjajo vrhunske projekte na številu različnih platform, vključujoč Kinect, iOS, razširjena resničnost (AR), Facebook, Android in drugih.  

PREDSTAVLJAMO: LUKE RITCHIE

V našo družino izjemnih ilustratorjev smo pozdravili talentiranega Luke Ritchieja, ki prihaja iz sončne Južne Afrike. Zase pravi, da ko ni na gorskem kolesu ali ne plava v oceanu, ga najdemo za mizo, kjer riše in oblikuje črke. Najraje se loteva napisov in logotipov. Med njegovimi naročniki so tudi McDonald’s, Nike in Transport For London.

MARK JORDAN – ZLATO POLJE

Takole zgleda zdrav in predvsem sveže pripravljen zajtrk. Mark Jordan je v sodelovanju z agencijo Grey Ljubljana za Zlato polje pričaral mleko kot slap, ki se zlije naravnost v krožnik