GREGOR GORŠIČ: O DEČKU, KI JE POSVOJIL MOTOR

Avtorica Mojiceja Podgoršek mladim bralcem v branje ponuja zgodbo o vztrajnemu in predanemu sledenju svojim ciljem.

Rok Bagoroš je namreč že v otroških letih dobro vedel, česa si želi …

Slikanico je ilustriral Gregor Goršič, izdala jo je Založba Epistola.

 

 

 

GREGOR GORŠIČ – TUŠ APLIKACIJA

Nove ilustracije Gregorja Goršiča v teh dneh randalirajo po Tuš-evih spletnih straneh, tiskovinah in še marsikje. V sodelovanju z agencijo Grey je namreč pripravil like, ki bodo uporabnike spremljali ob uporabi nove Tuš-eve mobilne aplikacije.

Tus_Arasid

 

Tus_KavaMleko

GREGOR GORŠIČ – OPEL TATUJI

Živali ljubljanskega živalskega vrta so bile poleti izredno vesele podarjenega vozila Opel Combo, saj so se lahko prevažale varno in udobno ob prijetnem pihljanju klime. Kako so živalice uživale, je naš ilustrator Gregor Goršič upodobil na simpatičnih tatujih. 

Combo_01

GREGOR GORŠIČ – COCKTA – CHINOTTO

Na Cockti so namešali novi okus Chinotto za pravo osvežitev v prihajajočem poletju. Gregor Goršič pa je poskrbel za ilustracije, ki krasijo Coctino stekleničko, TV reklamo, billboarde in oglase, na katerih se zapeljivo smehlja mična gospodična.

Naročnik: Pristop, art direktor: Martina Kokovnik Hakl, kreativni direktor: Aljoša Bagola

 

 

 

GREGOR GORŠIČ – MLEKARNE CELEIA – OKI DOKI

Gregor Goršič je zavihtel čopič in ustvaril nadvse ljubek karakter OKI DOKI. Če se vam morda zdi znan je to seveda zato, ker ste ga lahko opazili v televizijski reklami za Mlekarne Celeia.

Naročnik: Pristop, art direktor: Martina Kokovnik, kreativni direktor: Blaž Vuk

 

2_propeler

5_pilot

GREGOR GORŠIČ – GORENJKA

Legendarno deklico z Gorenjka čokolade je za Žito posodobil in v sveže barve odel ilustrator Gregor Goršič. Nalogo mu je zaupala agencija Pristop. Nad Gregorjevim ustvarjanjem je bdel kreativni direktor Blaž Vuk in art direktorica Tina Dužič.

Gorenjka skica-13